Om oss

Fra skisse til ferdig montering
Vår produksjon er av topp kvalitet, skreddersydd etter dine ønsker og behov. Med tegninger som grunnlag kan vi lage innredninger som passer perfekt til rommet. 

Vi lager møbler og innredning tilpasset bomiljøet og stilen i boligen eller hytta di.

Ved hjelp av moderne tegneprogram viser vi innredningene tredimensjonalt med riktige mål før produksjon. Slik får du mulighet til å se ferdig innredning, og faren for feil blir minimal. Møbler og innredning utenfor standarden er ikke noe problem for oss, vi tilpasser alt etter mål.

Vi transporterer til byggeplass og monterer ferdig produkt. Vi er totalleverandør og har mulighet til å levere sidevarer som madrasser, hvitevarer og annet inventar.

 

Levering i Oslo og hytteområder

Schjelle Snekkerverksted leverer innredninger og møbler til alle rom i din bolig eller hytte, etter ditt ønske. Vi leverer også møbler til kontorer, restauranter og kantiner, for å nevne noe. Vi holder til på Sel i Gudbrandsdalen, men leverer i hovedsak til Oslo-området og hytteområder på Østlandet.


Arkitekter og interiørspesialister

Godt samarbeid er nøkkelen for en god løsning til kunden. Vi samarbeider gjerne med arkitekter og interiørarkitekter og synes det er spennende å samarbeide med spesialister på design. Noen ganger er det utfordrende å finne produksjonstekniske løsninger, men sammen kommer vi frem til gode løsninger.

Vi hjelper deg også hvis du kontakter oss direkte med en idé.Historie

I 2007 slo de tradisjonsrike bedriftene Schjelle Snekkeri og Granly Snekkerverksted seg sammen. Gjennom Schjelle Snekkerverksted AS har vi videreført den mangeårige kompetansen og kunnskapen, og vi har utviklet oss med tiden.

De siste årene har vi gjort store investeringer for å effektivisere driften. Et av målene har vært å redusere leveringstiden. Vi har investert i nytt lakkanlegg og moderne datastyrt fres, som bidrar til å sikre topp kvalitet.
I dag har vi seks ansatte, og eier og daglig leder er Pål Schjelle.